Bestratingsbedrijf Jan Visser - Sterk in straatwerk!

Over ons 
 
Bestratingsbedrijf Jan Visser is een kleinschalig bestratingsbedrijf in het noorden van het land, dat sinds 2002 al vele bestratingsprojecten heeft gerealiseerd voor zowel particulieren als bedrijven. Jan is straatmaker in hart en nieren en zit al meer dan twintig jaar in het vak. Na een aantal jaren voor een baas gewerkt te hebben, was het in 2002 tijd om een eigen bedrijf op te richten. Hij doet het werk nog steeds met het grootste plezier samen met een paar medewerkers en inmiddels het nodige gereedschap, waaronder een shovel met diverse hydraulische klemmen. 
 
Inmiddels zijn we ook zeer bekwaam in het machinaal straten, maar ook het werk "onder de hamer" zijn we niet verleerd. Dit komt nog regelmatig voor in bijvoorbeeld paden of terrassen. Wij werken voor particulieren en bedrijven. Het personeel is in bezit van een VCA-diploma en een BHV-diploma. Daarnaast worden alle machines en gereedschappen jaarlijks gekeurd.
 
Ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. Ons team is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.

Wij zouden graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat. Uw tuin of terrein verdient een vakman!
 


Website
mogelijk gemaakt
door Vistaprint